Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
GDPR

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Pokud jste mým zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete mi své osobní údaje. Já zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se prosím s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Prozani s.r.o.

Sídlo: Příborská 517 , 19900 Praha 9
IČO: 24309494,
DPH: Nejsme plátci DPH.

kontaktní e-mail: hrackyzpohadek@gmail.com

a) Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

b) Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, (dále vše jen „osobní údaje“ a již méně zřejmé - např. IP adresa, číslo bankovního účtu a další.). Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

c) .Zpracováváme osobní údaje, které jste nám poskytl/a (nebo osobní údaje, které jsme získali na základě) zadání Vaší objednávky na e-shopu. Zpracováváme tedy Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

d) Vaše osobní údaje uchováváme:

1.Po celou dobu, co budeme plnit naši vzájemnou smlouvu.Poskončení smluvního vztahu budeme Vaše osobní údaje uchovávat tak dlouho, abychom splnili nezbytnou archivační povinnost dle právních předpisů, které archvivaci předpokládají - těmito předpisy jsou např. zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci. (tedy po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).

2.Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů Vaše osobní údaje vymažeme.

e) Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení, popř. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav, a to písemně nebo e-mailem.

f) Požádá-li kupující písemně o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

g) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 označované jako GDPR (dále jen „nařízení“) upravuje ve svém čl. 17 právo subjektu údajů na výmaz jeho osobních údajů (tzv. právo být zapomenut).

h) Kupující může své údaje měnit na www.hrackyzpohadek.cz ve svém účtu nebo o změnu údajů požádat písemně nebo e-mailem prodávajícího.

i) Kupující může svůj účet na www.hrackyzpohadek.cz zrušit nebo o zrušení účtu požádat písemně případně e-mailem prodávajícího. 

j) Právo na výmaz může subjekt údajů (např. kupující) uplatnit pouze ve vymezených případech stanovených v nařízení. Prodávající bude povinen osobní údaje skutečně vymazat zejména v těch případech, kdy ke zpracování osobních údajů dochází na základě souhlasu kupujícího, přičemž neexistuje jiný právní základ pro zpracování těchto osobních údajů.

k) Lhůta pro výmaz osobních údajů je koncipována jako „bez zbytečného odkladu a v každém případě do jednoho měsíce od obdržení žádosti. Tuto lhůtu je možné v případě potřeby a s ohledem na složitost a počet žádostí prodloužit o další dva měsíce (Ustanovení čl. 12 odst. 3 nařízení).

l) Některé osobní údaje však vymazat nebude možné, a to zejména s ohledem na skutečnost, že účel jejich zpracování prozatím nezanikl (kupříkladu práva ze smlouvy uzavřené s kupujícím stále trvají) nebo z důvodů, že takové osobní údaje jsou nezbytné pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků prodávající (tzn. nelze vymazat údaje z daňového dokladu, smlouvy apod., tj. plnění právních povinností prodávajícího vyplývajících z veřejnoprávních předpisů). V případě takového zpracování nebude prodávající schopen a povinen požadavku na výmaz osobních údajů kupujícímu vyhovět, avšak pochopitelně pouze za předpokladu, že osobní údaje jsou stále potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány.

m) Příjemci Vašich osobních údajů jsou i osoby

1.podílející se na dodání zboží (např. Česká Pošta IČ: 47114983, Zásilkovna IČ: 28408306) 

2. zajišťující služby provozování e-shopu

3. zajišťující účetnické a daňové práce e-shopu (Jihočeská daňová sro) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu

n) 7.1. Prohlašujeme, že jsme přijali veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení Vašich osobních údajů.

1.Přijali jsme technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zamezením přístupu nepovolaných osob a to jak fyzicky do prostor, kde se pracuje s osobními údaji v listinné podobě, tak i do všech počítačů i do datové sítě např. šifrováním komunikace (použitím HTTPS protokolu) a zaheslováním přístupů.

o)Cookies

1.Při procházení mých webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám mohu nabídnout ještě lepší služby.

2.Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

3.Moje webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

 

Poskytování našich služeb není určeno pro osoby mladší 16 let, osobní údaje dětí nezpracováváme.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od: 24.5.2018


Provozovatel

PROZANI sro
Sídlo: Příborská 517 , 19900 Praha 9
IČO: 24309494,

Odpovědná osoba: Andrea Křížová, andrea_krizova@yahoo.com,
tel.: 773650660

Vše skladem!

Osobní odběr

POUZE PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ!

Tupolevova 515

Praha 9 Letňany

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz